vaksin 6 bulan selsema batuk

ada tak mummies kat sini lepas vaksin anak 6 bulan, baby jadi selsema and batuk lama? apa ek cara nak buang kahak dia tu legakan selsema. tahu kalau gi klinik paling2 kena neb. ada tak bahan semulajadi yang saya boleh sapu kat anak supaya kahak dia keluar. geram rasa. #SeriusTanya #bantujawab #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Trả lời

Tepukan percussion. The best👍 Saya buat yang tu je. Alhamdulillah anak tak pernah kena neb lagi.