Mohon bantuan untuk mempercepatkan laluan terbuka..

Assalamualaikum & selamat pagi Ini kandungan ke5 sy..sblum2 ni sy xda masalah sngt msa mngandung..alahan2 tu normal msa awal2 mngandung..tp bila kandungn yg kli ni sy start contraction dr 26w sampai sekarang 35w..dh 3x jugak admit wad smpai xlarat dah rasa,bukaan pun stay 2cm..ada x yng boleh share untuk mempercepat laluan terbuka..?sy dr 26w tu dh trbuka 2cm smpai sekarang. Terima kasih semua.. #bantusharing #pleasehelp #sejarah_kelahiran bby pream

2 Các câu trả lời

senaman ringan golek2 punggung..😘👌👍💪🤲

3y trước

buat berdiri..membongkok sedikit letak tangan tepi katil..bru Kerr golek2 punggung..🤭😅😃