obinim

Assalamualaikum & selamat pagii ibu2 gojes sekalian .. saya nak tanya cara pengambilan ubat obinim nii sama ka dgn zincofer ? 2 jam sblm atau slepas mkn ? Sb sblm ni saya mnum ubt zincofer, tapi HB masi 9 kebawah .. jadi saya mau try mnum ubt obinim kali ni ..

1 Trả lời

Sy hb rendah makan iberet.. Makan iberet sbelum tido.. Makan dgn minum air twister.. Alhamdulillah dr 10 naik 12.. Pastu byk makan pisang n makan satu sudu minyak kelapa dara..