kegatalan alat sulit

Assalamualaikum selamat pagi ibu2 semua. .. maaf bertanya.. sy pregnant ank first dah 16weeks . Sy nk tnye . Normal ke bila prgnant Akn mngalami kgatalan pada alat sulit sdgkn sy xmngalami msalah keputihan pom.. mohon pncerahan..Dan bgaimana hendak mghilangkan kgatalan trsebut ..

2 Các câu trả lời

saya pun penah jdi. perut dah 8bln . sampai menangis sy dibuatnya

Basuh dgn aie garam suam

3y trước

Saya pun Alami msalah yg Sama...ada apa2 cream yg sesuai ke boleh Dik pakai