anak pertama

Assalamua'laikum. Saya umur 35 tahun. Alhamdulillah saya disahkan mengandung tapi masih awal lagi,lebih kurang 5 minggu. Sebelum ni pernah mengandung tapi miscarriage 7weeks malam 1 Ramadhan baru² ni. Doakan saya, semoga kandungan kali ini selamat sehingga lahir. Semoga ada dikalangan ibu² disini yg ijabah doanya. Sekiranya ada tips awal trimester boleh kongsikan. Terima kasih ?

16 Các câu trả lời

Wslm...Alhamdulillah dan tahniah sis..semoga segalanye dipermudahkan ..Aamiin YRA..

Aamiinn.. Doakan semoga giliran sya mengandung.. Ttc 5 tahun😊

tahniah sis! jaga diri, jgn lasak sgt.. doa n fikir yg baik².

Congrats and all the best!!

congrats sis..take care..

Waalaikumussalam... tahniah smoga sis n bby sihat sntiasa, dipermudahkan urusan...