Petua utk batuk kering?

Assalamualaikum.. saya skrg dh 3rd tri.. masalahnya skrg batuk makin menjadi² sama mcm 1st tri dlu..sampai sebulan lebih baru ok.. yg x tahan tu nak kena pakai pad..aduhh.. ada² mommies kt sini ada petua x? dh makan ubat batuk prospan tu tp makin kerap batuk..nak tdo pun susah..

1 Trả lời

Masa saya pregnant pun ada juga batuk2 tapi yang jenis berkahak. Saya just amalkan madu kelulut je sesudu setiap malam sebelum tidur. Kalau nak demam pun saya makan madu kelulut je. Elakkan makanan bergoreng dan elakkan minum lemon. Kalau dengan saya, menjadi.