Bersalin czer

Assalamualaikum, saya selamat bersalin 18/11 haritu czer. Keluar wad, doctor bagi injection cairkan darah. Saya nak tanya, apa akan jadi kalau tak inject?

2 Các câu trả lời

kalau bersalin czer mmg wajib amik injection tersebut puan..mcm sy dlu czer pn kena amik...jika xamik nti akn bahayakan nyawa kita jika berlaku sesuatu tnpa kita jngka..biasanya blh sbbkn kematian.. disini sy sharekan link ttg kenapa kita perlu amik injection tersebut hrap dpt mmbntu puan https://bumbumcak.my/doktor-kenapa-ibu-bersalin-wajib-ambil-suntikan-cair-darah/ #TAPSupermoms

.