ingin bertanya

Assalamualaikum.. Saya sekarang sedang mengadung 5 bulan. Saya nk tanya. normal k kalau ada biji tumbuh pada badan?? biji tu cam jerawat

9 Các câu trả lời

Normal ..sy baru 3bln ..tpi dah mula nk tumbuh jerawat di badan .. tu sbb perubahan hormon .. lps prgnant nnti ok la blik.

Normal.... Bila xnaik kat muka.. Dia pergi ke badan... Seram bila ade jerawat kt blakang bdn 😂

Normal tu.. sy pun mcm tu.. kat bahagian bahu belah belakang selalunya.. kt muka langsung xde 😂

Same dengan sy sis. Belakang bdn naik smpai leher sy pon ade 😆

Normal sis..mgkin hormon msa mengandung..nt lama2 dia akn hilang sndri

4y trước

Tapi.. dia punya gatal tu😔😔

Sy pun ad sis start 3 bulan dekat belkng badan

Sy penuh jerawat kt blkg bdn. Aduiii stressss.

Sy pon ad ..kat kawasan bawah leher ..

normal.. hormon tu..