Persiapan baby ?

Assalamualaikum , saya sekarang pregnant 12 week , agak - agak untuk persiapan barang baby bila boleh siap prepair ya ? nd mane mane yang bersalin dekat hospital seremban , berapa total kos Yang korang Kena ? harap respond . thnkyou .

2 Các câu trả lời

Kalau hospital kerajaan bawah rm100 untuk 2 hari. Saya total 2 hari Rm50 lebih rasanya. Memang murah sangat. Tapi kalau normal, kalau kena csor mahal sikit. Barang baby boleh dah prepare sikit2 dari awal. Awal2 tak kalut, hehehe

5y trước

alright , thnkyou

Sis blh start beli masa kandungan 7 bulan.

5y trước

thnkyou