Ber... serah pada Allah

Assalamualaikum.. Saya sekarang mengadung dah 9 bulan 2 hari.. 24hb doktor akan buat ECV (External cephalic version).. Sebab bayi saya songsang sampai sekarang.. Ini anak ke 2 saya.. Doktor bagitahu kena buat ECV sebab anak no 1 saya pernah bersalin normal.. So yang merisaukan saya tentang bayi saya semoga dia selamat.. Doktor cakap ini risiko tinggi.. Kalau tak berjaya untuk ECV saya akan bersalin awal dengan Emercgy Operation..Due saya 15/4... Saya nak bayi saya selamat.. Ini pengalaman pertama saya.. Saya minta bagi yang menbaca post saya ini.. Mendoakan yang terbaik untuk kami ber2.. Dan saya mendoakan agar kamu semua juga selamat dan diperlihara dari segala penyakit yang merbahaya.. Aminnn

32 Các câu trả lời

Ya Allah semoga dipermudahkan semuanya...baby saya pun songsang jgk skrg ni..saya pun risau jgk... doakan sy jgk ye..

InsyaAllah umi jgn risau , semua nye baik baik.. sentiasa bezikir ya.. semoga dimudahkan urusan umi n baby yeeee .. aamiin

Semoga di permudahkn urusan sis...Saya 32w anak songsang..skg 36w bby pusing kebawa... Nak Cuba bsalin normal Kali ni

semoga dipermudahkan sis sy anak pertama pun sonsang,air ketuban sikit....czer juga alhamdulillah selamat dua2

Insya allah, semoga yg baik2 sja buat puan dan baby..semoga dipermudahkan segalanya sampai bersalin nt

Ya Allah semoga Allah permudahkan bersalin normal buat sis umie. Aminn ya robb.

Insyaallah sis , stay positive ya . Mudah2n segalanya dipermudahkan . Aamiin

semoga Allah permudahkan urusan ya. semoga baby dan ibu selamat insya Allah

Semoga dipermudahkan urusan dan harapnya ibu dan baby selamat. InshaAllah.

Semoga dipermudahkan urusan sis. Baby dan ibu selamat yaa. 🤲🏼