Bayi Songsang 37minggu

Ada tips ke nak pusingkan bayi 37minggu? Saya ke hospital, doktor tak boleh buat ECV(pusingkan bayi) sebab saya pernah czer. Dia beri cadangan untuk czer. #bayisongsang

2 Các câu trả lời

1st kena tahu apa faktor baby tu dlm keadaan songsang. sis boleh try squatting, sujud lama, ambil masa untuk berjalan2 dlm mall/taman. ambil masa usap perut, pujuk baby. tapi x semestinya berjaya sbb baby da besar (da 37 weeks). minta doa, semoga dipermudahkan bersalin nanti.

11mo trước

sama2. jgn smpai memudaratkan kandungan sis ye.

sujud.