Penat bukan asma

Assalamualaikum, saya pregnant 6w, kalau lewat makan sikit, kenapa boleh penat? Dia bukan asma tapi penat dia mcm nafas x cukup. Bila cek gula ok, hb ok, tekanan darah ok, jantung pn ok, sampai doc pun heran. Doc ckp semua ok tpi dia nampak saya penat. Adakah tu sbb alahan? Time pregnant ank laki dlu ok, bila pregnant ank ppuan dia pernahh jd mcm ni. Ada x ibu2 biasa jadi benda yg sma?

2 Các câu trả lời

mgkin sbb penat x mkn.. energy x de.. preggy nie byk gne tenaga.. utk mommy n baby lg.. cbe jge waktu mkn, try mkn on time, nant nmpk pbezaan nye..

most probably simptom GERD. bila pregnant memang senang dapat GERD sebab penghadaman kita slow down. makan macam orang gastrik, sikit2 tapi kerap.