Keguguran , cara nk hentikan air susu

Assalamualaikum saya nk tnya pngalaman mom.. sy baru kguguran usia kandungan 4 bulan.. ada tak petua utk hentikan air susu ,perlu ke mkn ubt atau nanti dia terhenti sendiri .. skrg tgh berpantang bru 2 minggu .. #bantusharing #firsttimemom #keguguran

8 Các câu trả lời

allahuakbar,, takziah puan dah besar kandungan nya, Ada komplikasi apa ye kalau boleh tahu. saya tengah warded baru 3 bulan sbb pintu Rahim Luka. semoga dipermudahkan urusan zuriat Kita 🤲

2y trước

sy start bleeding bulan 3 . .doc kata kandungan terancam.. janin kluar dgn sempurna.. 4 bulan stgah dh.. moga ad rezeki kita .. ❤️🤲🤲🤲

sama dgn sy, keguguran 4 bulan..jumpa doc je..mintak ubat hentikan susu. nanti dpt 2 biji makan tu tak lama terus stop. jgn biar, sakit tu bengkak susu..

2y trước

oo baiklah sis . terima kasih ats info.. allahu.. takziah.. semoga ad rezeki kita nanti ❤️😊🤲🤲🤲

Betul. Saya biar ja . Tak perlu usik atau perah.. klo bengkak, tuam ais or kain hangat. Sy amek masa smnggu juga utk bersabar dan hilang sndiri. Dada pun dh x berketul2

2y trước

oo baik2.. terima kasih sis ats info .. 😊❤️

ya allah...sy rasa ujian sy paling besar...tp ujian sis lg besar...semoga urusan kita semua dipermudahkan.dan allah kurniakan keredhaan buat kita..aminnn ya mujib

2y trước

xpe .. sedih tu memg sedih . ank syurga dh menunggu di sne . insyaallah ad hikmah disebalik ujian dariNya.. semoga kita ad rezeki utk timang cahaya mata ❤️😊🤲🤲🤲

aminnn...sy pun kena belajar redha...skarang tgh bleeding.kandungan ke 4,yg sebelum² semua gugur jugak....allah maha baik kan..dia tau mana yg terbaik

2y trước

mkn...tp klua jugak bleeding

Salam takziah.. mkn ubat hentikan susu.. blh amik di klinik

Sy dulu biar je lama2 terhenti sendiri je .

2y trước

baiklah sis.. terima kasih ats info 😊❤️

kat farmasi ade ubat nye sis..

2y trước

baik sis terima kasih 🤲😊❤️