Pantang gugur

Assalamualaikum saya nk tanya, saya gugur naturally dan darah keluar selalu berapa lama ya? Sama mcm lepas bersalin ke? 44 hari? Emak saya tgk org juga, boleh ke share pengalaman sis sis yg alami seperti saya 😇 thank you! #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

sy berpantang ggur sbulan je ..darah pulak nak dekat 1 bulan baru stop tp ikut org juga sis.. ada yg cepat ada yg lama ..kdg2 nak dkat 2 bulan ada juga..sy pantang ggur mkan ayam sup halia je utk kluarkan darah2 yg beku

2y trước

my pleasure sis...tu normal je ..