Tembikai dan susu🍉+🥛

Assalamualaikum saya nak tny ni,,, sekarang saya dah 37weeks ada rasa mengidam nak makan tembikai sejuk letak susu sejat manis tu..boleh ke dlm preggy mkn tembikai+susu?..sebab hari tu saya pergi makan kat kedai masa 35weeks saya order air tembikai+susu astu owner restoran tu cakap kalau pregnant xblh minum air tembikai+susu nie cozz dia cakap cuba letak susu campur tembikai dalam bbrp hari dia akan jd biru tembikai bila campur ngn susu..so dia cakap mcm tu jd proses dlm perut klau kita lambat membuang. Saya jd takut tp teringin sangat nk makan.#firstbaby #firstmom #ingintahu #pleasehelp

12 Các câu trả lời

jadi biru? xsampai sehari.. air tembikai dah jadi air kencing 😂😂😂

macam mengarut je tu 😅 tak ada masalah punnn