Susu fearnleaf

Assalamualaikum, saya nak tanye anak saya dah setahun 1 bulan, saya nak tukar susu, boleh ke klau saya direct bagi susu dutch lady yang full cream kotak tu untuk gantikan dengan susu yang sebelum ni dia minum? sebelum ni anak saye minum susu dutch baby. Dan soalan kedua susu fernleaf tu okay ke untuk baby yang setahun+? terima kasih ye ibu2 menjawab soalan saya 😊

1 Trả lời

Boleh. Apa apa susu okay je kalau anak takde alahan. Try & error.