confiuss

Assalamualaikum . Saya nak tanyaa apa maksud dia kalau naik mcm ni. Positif atau negatif?

confiuss
5 Các câu trả lời

Over urine tu.sy penah kne gk msa kndungan 8mggu blik dr bandung muntah2 try cek upt terover urine jd gini..sy pikir bb da xde.menangis la sy trus g spital..doc cek ok cuma kne kuman dlm drah fktor pemakanan msa kt bandung tu sbb sy muntah2 tp bkn alahan or moning sixnes...kne tahan wad shari msuk air bru ada tenaga..esoknya blik uma cek upt lg alhamdulilah pekat cm biasa..skang 37w4d...cuba sis try lg sminggu..urine tu letak sikit je..insyAllah ada rezki sis🤗.

Klau tengk pada keadaan upt mcm over urine, klau over urine consider sebagai invalid. Upt cassette ni jgn drop urine byk sangat. Bacaan jgn lebih dr 5 minit.

Samar2 je tu...nnti test lgi

Test lagi 1-2minggu akan dtg

Try upt again dear.