Confiuss, sengugut dan keputihan mcm nak period, 😪

Kalau naik double line, tapi kabur mcm ni, dikira positif ka? Sebab saya baru lewat period satu hari,

Confiuss, sengugut dan keputihan mcm nak period, 😪
9 Các câu trả lời

congrats sis😍 cuba sis repeat dgn upt dip & tell or CB.. sbb masa awal tahu pregnant pun, sy guna upt ni (test pagi first urine), mmg gitu je lah line nya, samar gitu je.. ptg tu sy repeat guna dip&tell, terang elok je line dia.. maybe upt jenis ni dia kurang sensitivity, InsyaAllah ada tu sis ❤️

Klu jnis ni, slgi xdpt line pekat terang, better tggu dl.. dlm seminggu.. lpas tu repeat balik guna CB.. maaf bkn nak bg awk down, tp sy sndiri pernah scam dgn upt jnis ni huhuhuhu… klu samar tu mmg pyh nk pcaya.. tp klu dapat terang guna upt ni mmg boleh pcaya

macam saya , saya test awal 3/4 hari sebelum period and mmg naik 2 line. Insyaallah tu memang pregnant. Cuma tunggu lagi 2 minggu kalau nak kepastian. And kalau saya, tunggu sebulan then scan utk kepastian. Better dari beli clear blue (RM 45++)

Memang upt jenis ni samar2 je sis , dia susah nak naik warna terang .. saya ni dah comfirm2 mengandung pakai lagi upt ni sampai kesudah samar2 je 😂 cuba upt jenis lain ye

ikutkn positif. insyaAllah mmg ada tu. 2 hari lg ke or esk try test lg. insyaAllah makin pekat if lekat

Saya kena scam dgn upt jenis ni. Test lain elok pekat dua line. Guna ni sampai kesudah sentiasa samar.

try guna digital CB pula. kalau naik perkataan pregnant inn shaa allah mmg betul awak pregnant.

Ada tu tunggu lagi seminggu confirm pekat. Tahniah alhamdulillah

klw awal lagi biasa mmng samar...try lgi 3/4 hary..

10mo trước

Terima kasihhhh