SUSU BADAN KERING BOLEH KE ADA BALIK😭

Assalamualaikum saya nak tanya susu badan dah kering (setitik pon takde) boleh ke ada balik? Kalau pam boleh ada balik ke susu badan? Sebab anak langsung dah tak menyusu badan , anak dah keliru puting start umur 3bulan dan sejak tu susu saya makin drop sampai la sekarang anak dah masuk 4bulan susu saya betul2 setitik pon takde😭.. boleh tak bagi kata2 semangat kat saya , saya rasa down gila 🥲 #firstmom #ingintahu #SusuIbu

1 Trả lời

yes boleh sis!! semangat ya. yang saya tahu, kerapkan skin to skin ngan baby, biar dia ambil bau badan & bau breast. kerap offer nipple kita dekat dia. boleh consult dengan lactation consultor juga sis. good luck sis