keputihan semasa mengandung peringkat pertama

Assalamualaikum saya nak tanya.. Normal ke kalau trimester pertama ni hamil ni ada keputihan dari putih tukar jadi kuning warnanya.. Maaf jika kotor sedikit. Then miss v tak gatal.. Tetapi banyak dari yang putih dan jadi time preggy awal2 ni keputihan kuning.. Ada tak macam saya dan macam mana nak hilangkan ..ada petua tak.. Yang tak effect baby.. Tak larat nak tukar pantyliner dah asa.. Mohon sapa tahu blh share sini #jangankecam

1 Trả lời

Dh gtau nurse belum?

4y trước

Kalau xnk g klinik swasta utk check. Nty gtau nurse ya msa appointment tu. Smntara tu guna underware cotton. Klau pkai pantiliner ce cek jnama librese pack kler hijau ke baby blue ntah. Pantyliner tu pnjg n lebar. Sdap pkai. Jd boleila sllu tukar. Lepas kncing lap dgn tisu da kring bru pkai underware. Nty da mkin lama mgndung bdan mkin cpt pnas n brpeluh. Lg ssah nk mula jga btul2. 😅