Assalamualaikum

Assalamualaikum , saya nak tanya la , ada tak pengalaman anak² ibu macam ni....anak saya dia punya lelangit tu kenapa boleh jadi macam tu je...susu pun dia kurang minum...start tengahari tadi lagi...

Assalamualaikum
8 Các câu trả lời

First impression mcm HFMD tp kalau kata xdak kat tgn kaki blh jd herpangina.. bw p klinik/hospital sis. Mmg anak xmaw menyusu sgt sbb dia rasa irritable

Nampak macam ulser..mgkin sebab tu dia xmau menyusu. Sakit. Cuba cek sekali tapak tangan & tapak kakinya. Takut baby kna hfmd.

Wslm, ni mcm hfmd, pergi klinik.. dan tgok jgk tgn dan kaki ank. Mmg klu dh ad ulser bby sakit n refuse mkn n minum

mcm hfmd tu.. rujuk doc sis, takut ank dh xnk mnyusu dhidrate plk.. ank sy hfmd ulser dlm mulut, kaki tgn xde

dah bawak ke klinik/hospital tak mmy? sebaiknya dapatkan rawatan segera..risau sekarang macam² virus..

simptom mcm hfmd...anak sy mcm ni laa masa kena hritu....tp virus serang mulut sahaja

Sebaiknya rujuk segera dengan doc, mommy. Tengok sakit kat lelangit tu merah

lebih baik puan rujuk ke doc segera , risau makin byk dan kemungkinan hfmd.