MAKAN NENAS ?!!!

Assalamualaikum Saya Nak Tanya Ibu Ibu Semuaa Untuk 32Weekk Ni Dah Boleh Makan Nenas Ker ? Sebab Saya Teringin Nak Makan Asam Rebus Nenas ☹️.. Saya Perlukan Jawapan Sbb Saya Masih Ragu Ragu Nak Makan Nenas Ini Anak Pertama Saya Tiada Pengalaman 😟.. Saya Harap Ibu Ibu Yg Ada Pengalaman Bantu Saya 😔 ...#firstbaby #bantusharing #mommybuntu

1 Trả lời

Waalaikumsalam puan . Sebenarnya nenas tak akan menyebabkan keguguran berlaku , boleh makan nenas takda masalah sebab bukan kita makan sebiji nenas atau makan berlebihan. Perkongsian nie pun sy dapat daripada doktor pakar sakit puan & bersalin .