baby 16hari

assalamualaikum saya nak tanya baby saya baru 16hari masa kat hospital ok je mata dia... keluar dari hospital mata dia sebelah dah mula bertahi mata dan berair.. bji mata warna putih luar kelopak mata tu merah2 lepas tu beralih pulak dekat mata sebelah., betahi mata setiap hari jmpa doktor cakap saluran mata dia tersumbat. jd mngambil masa untuk pulih.. lepas tu makin hari tahi mata tu makin bnyk jadi kita pergi jmpa doktor pakar mata, doktor ckp dia jangkiti kuman doktor bg ubat cream fucithalmic , kita letak ubat kat mata bby tu nak kena letak ubat dlm kelopak mata dia, dah letak sebelah tiba2 mata sebelah kanan keluar darah... korang ada tk jadi mcm ni ada sapa2 tahu. ?? #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

dlu ank sy sebelah je tp xdelh smpai kuar darah.lme jgk la nk ke elok tu..tp tiap2 hari sy lap dgn air suam xbg taik mata berkumpul sbb tkut jd jangkitan.lps tu ok sndri.