Mencari anak angkat untuk dijaga .

Assalamualaikum , saya memerlukan seorang bayi untuk dijadikan anak angkat sekiranya sesiapa memerlukan ibu & ayah angkat saya bersedia . Semoga dipermudahkan urusan ini 🤲🏻

3 Các câu trả lời

Wskm.. Sama la mcm sy.. Kalau ada rezeki sy.. Pernh dipermainkan.. Siap beli semua barang bby.. Tiba2 xjadi kasi.. Sy cari yg ikhlas hati. Xkan pisah kan anak dgn ibu...

Waalaikumussalam wbt. semoga dipermudahkan urusan ibu

masih mau ank angkat ?

3y trước

sudah ada family yg nak ke? kakak ipar sy mencari baby boy utk dijadikan anak angkat..jkm kene tunggu lama, x sanggup nk tunggu