bagaimana cara mengatasi bayi batuk berkahak

assalamualaikum saya ingin bertanya tentang cara atasi baby berkahak .. anak saya 1y2m mengalami kahak dekat leher .. saya sudah berjumpa dengan doktor dan hasil pemeriksaanya baby normal tiada jangkitan apapa ... semasa baby tidur, nafasnya berbunyi macam ada kahak dekat leher ... baby saya tidak mahu batuk .. kalau dia batuk baru rasa selesa lehernya .. kadang² suara macam tersekat² akibat gangguan kahak tu ..

1 Trả lời

Waalaikumussalam.. Boleh ikhtiar guna calm time+cfrub balm dari tasneem in shaa allah membantu.. https://wa.me/60142659754