Sakit belakang masa 15 minggu

Assalamualaikum saya hamil 15 week and ni tiba2 rasa sakit pinggang , belakang dah bawah perut. Normal ke ?#firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

sya pun 15w and sakit dkt lower abdomen dan round ligament tu boleh tahan juga. sakit pinggang tu hanya dtg bila terlalu lama duduk sbb rasa mcm tertekan je belakang 😅 cuma skrg ni agak susah sikit bernafas guna hidung, mcm tersumbat rasa. kena bernafas guna mulut sekali 😂 mudah sgt rasa mengah padahal 4 bulan pun belum masuk lg 😂

1y trước

Kiranya normal lah ek kalau duduk lama sakit belakang ??

saya bawah perut tak sakit.pinggang gn belakang ye sakit😂 rasa nk baring je memanjang

1y trước

sama haha perut tadi je kejap belakang dgan pinggang tiba2 dia datang . Fuhh awak 15 weeks ke