Baby 2 bulan memang tidur je ke?

Assalamualaikum, saya First mom. Anak saya dua bulan kuat tidur adakah ini normal ? Rutin dia, Pagi lepas mandi susu dan tidur. Tengah hari bngun susu dan tidur. Lepas asar bangun main2 kejap mandi tidur. Malam susu tidur . Adalah ia normal untk baby 2 bulan. Sebab saya study ramai kata baby 2 bulan kene ajak main kenalkan dia siang dan malam. Saya siang memang terangkan rumah seterang terangnya tapi dia tetap kuat tidur. Malam 8:30 malam memang rumah dah segelap gelapnya dan dia tetap tidur. Adakah ia normal ? Saya risau. #bantujawab #firstmom #bantusharing #ingintahu

2 Các câu trả lời

haha sma la baby sy kuat tdoq dri nb. tummy time pon boleh trtdo haha mudah sgt jaga tdo pon sniri xyah tepuk bagai 🤣

1t trước

kalau siang kejut la sbb penah biar tdo tgk2 kencing dh kaler oren dh dihidrasi dh. kalau mlm biar ja

wsalam. normal. sbb 0-3 mth they need more sleep to develop their brain. nk sleep train 4bln keatas.

2mo trước

Kadang2 waktu susu dia pn 5-6 jam tk ape ke ?