Baru keguguran 6minggu

Assalamualaikum, saya baru keguguran 6 minggu. Walaupun perit menghadapi kenyataan inj setelah lama menunggu cahaya mata kedua. Ada tips dan pengalaman berpantang keguguran?

2 Các câu trả lời

Sy 3 kali alami benda ni.😊 tp smuanya bawah 12w. So berpantang 2w . Elakkan bersama suami 1-3month..sbb nak bg rahim rest dlu ..jgn putus asa yee.

Sy pon keguguran. Baru harini nk pergi cuci.. Ade jugak google pasal pantang kalau gugur. Katanya sama mcm bersalin biasa.

5y trước

Ya sama mcm bersalin puan. Selamat berpantang