haid selepas bersalin

assalamualaikum . saya baru jer melahirkan baby ptama saya dua bulan yg lalu . nak tyk pengalaman mummy² semua . lepas bsalin darah haid kluar mcm biasa ker? atau ada yg xdtg haid langsung . sy beberapa hari nii ada keluar tp sikit , tp warna dia coklat . tu haid ker apa ? cuba share sikit mummy . sy xda pengalaman lg ni sbb baru first kan ?

1 Trả lời

Kalau masih dlm waktu 60 hari..msih dikira nifas. Melainkan msa ttba xda drah slama smggu lpas tu ad drah..itu haid.. klau off 2 3 hri gtu.. tu msih nifas..