hormon ke pregnant ?

Assalamualaikum saya ada ambil suntikan perancang dah 1tahun lebih,sebelum ni period saya teratur dan saya dah stop ambil suntikan tu pada 27/8/2019 sebab saya merancang untuk hamil,bulan 9 period saya datang seperti biasa last period 16/9 .bulan 10 ni peroid delay 14hari,5hari lepas saya ada sakit breast,berdenyut dan perut macam gelembong dan saya ada check double Line tapi samar2,tapi kemarin saya cek negative pulak ,adakah hormon??☺️

1 Trả lời

Dh delay 14hari kan.. Spatutnya upt dh terang dan jelas. So, - ve sbb hormon la tu..