Hari ni dah masuk 39week.

Assalamualaikum ... sape sini due date 19/11 ?? tp tak ada keluar tanda2 lagi ... xsbar nak jumpa bby .. tp bby mcm seronok sngt duk kt dlm perut ni .. harap cepat la bby keluar ... doa kn sy selamat semuanya... sy pun doa kn korng semua ... ##firstmom #firstbaby

23 Các câu trả lời

Sy plk due date 29/11 sma jgk blom ada tanda² nak brsalin tlmpau siok bby d dlm perut. kita ni dah exsaited nak jumpa dia 🤭

2y trước

tu la tu ... sy ni perut mngers tu ade jugak tp tak kerap .... sblom ni ada la tanda2 tp jln x bukak lagi ...

Saya 18/11 sis sama laa baby masih seronok lagi dlm perut huhu. Semoga dipermudakan segala urusan kita semua Aamiin 🤲🏻

2y trước

amin .. semoga dipermudahkan urusan kita ...

sy due 21/11 pon xde tanda ape2 lg. tak sabar nak jumpe baby 🥰 semoga dipermudahkan urusan bersalin awak nanti

2y trước

kite same lh due date 21/11 .. sye skrg kne thn wad,sebb rse bby kurg gerak .. doc suggest untuk induce🥲😩 sye tolak .. hmm cmne ye? ade tk sggstion buat sye nie?

sy due date 26/11 tanda² pun xdah lagi heheh.. balik² ckap dekat baby bila kluar nyaa

2y trước

alhamdulillah tahniah sis dan selamat brpantang.. doakan sy semoga dipermudahkan urusan bersalin nnti 🥰

Saya ni 20/11 pon blum kuar tanda apa . Mengalahkan anak sulung lama nk nunggu . Jgn overdue dahlaa .

2y trước

hahahha .... kepala bby dah lama masuk laluan ... tp xmau pulak keluar2 nye ...

saya due 20/11 xda tanda apa2 lagi. mgeras pun jarak jauh kjp2 je.. 19 ni serah diri untk IOL

2y trước

ohh yeke ... sy td last check up dengan KK .. Dr ckp kalau 19/11 no xbersalin lg + 7 hari lg .. kalai x bersalin jugak 26/11 kne g serah diri ...

sama lah kita ni..Sya pun 19/11 juga..tapi Blum ada tanda2 lagi😥..tidak sabar nk jumpa bby

2y trước

tu la kan .... harap2 sebelum due la bby keluar ...

Saya 17/11 pun masih takde tanda…. Baby masih seronok lagi kot duudk dlm perut…

2y trước

mengeras tu ade tp tak terlalu kerap sngt ...

saya due date 25/11 takdak turun tanda lagi. suami cakap tggu lepas PRU😅

2y trước

yeke .. xpe la .. lepas PRU awk punye due okey lg ... sy lg 2 hari ... adehhhh

saya due 30/11. tapi skrng dh start rasa sakit2... baby plk kurang je gerak.

2y trước

yeke .. kalau bby kurang gerak awk kne sentiasa pantau tau .. kdng bby dah besar ni mmg ssh sikit nk rasa dye gerak .. awk kne duk relex ...