Sape ade pengalaman kluar air ketuban sikit demi sedikit?

Assalamualaikum, sape ade pengalaman keluar air ketuban sikit demi sedikit? Sy confused pula lendir tu mcm mana, air ketuban yg sedikit tu mcm mana pula? Bila hidu, takde bau. Bila dia kluar rs panas. 39w6d...#firstmom #firstbaby #pleasehelp

13 Các câu trả lời

Segera ke klinik/hospital. Jangan tunggu lama-lama. Bahaya utk baby. Takut baby terkena infection.

sya jugak teringin nak tahu mcm mna air ketuban keluar..ada panas2 ke ? first bby jd tak thu 😂

tanda bersalin tu..dah 39 week kan..g spital