Due 5/3 tapi beranak 19/2/23

Assalamualaikum & salam sejahtera mummy mummy. Just nk share pengalaman bersalin awaii 😂 Sepatutnya due 5/3 tapi baby nk keluar awai . Mlm 18/2/23 tgh tidur dpt rasa something keluar dari bawah mcm air. Bangun terus tgk and ya betul air ketuban leaking gila 😂 terus siap2 pegi hospital. Smpai hospital doktor check semua and kene tahan wad. Then doktor ckp kene beranak dlm masa 24jam. So 19/2/23 sy kene induce drip untuk bukak jalan 😂 seksa betul layan contraction palsu 😂 last2 decide suruh dr ceaser. Alhamdulillah lahir la cemboy sy pada 19/2/23 pukul 7:08 . Sy doakan mna yg tunggu tanda semoga urusan semua dipermudahkan . Aamiin.

15 Các câu trả lời

selamat berpantang... baby march ni dah mula keluar ye haha😁..

sama la due kita.. Tapi bby masih selesa duk dlm lagi😂

Sy 23hb czer heheh.due 8/3 tp kna serah diri awal huhu

Knapa ceaser sbb x tahan contraction lama ke?

sy due 7.3.23 tngh tungu bby keluar jgk hehe