Assalamualaikum

Hi mamy² siapa due 19/6/23 tapi doktor suruh masuk wad awal sebelum due...kita serupa ke...Sy kna paksa masuk wad 37minggu ni..doakan saya Moga saya bersalin normal...aaaammminnnn #babytwins #babyke4

21 Các câu trả lời

Saya lusa masuk 37w, tapi doc dah mention kena brnak awal dlm 38/39w sbb bru dapat darah tinggi 35w hri tu, tapi doc x bagi tarikh lagi nk kena masuk wad bila😅

wasalam sis. saya pun sama,edd 20.06.23 tapi chckin 06.06.23 utk induce belon. sbb gdm ,low hb & darah tinggi. semoga dipermudahkan segala urusan minggu depan.

saya 6hb nanti admit , 7hb kena caeser.. due 2/07 .. baby twins juga saya sis.. kena admit awl sebab twins1 melintang twins2 duduk .. dua2 kepala kat atas..

1y trước

Allahhuakhbar ..Moga sis dipermudahkan

Due sy 14/6. Admit awal 24 may, bsk induce labour dah sbb baby kecik 2.5kg 😅🥲 doakan sy supaya dipermudahkan. neves sgt sbb first time 🥲

1y trước

tahniah sis

Sy due 18/6.. esok checkup xtau lagi perkembangan baby mcm mne.. sbb sy ad GDM .. semoga dipermudah urusan kita.. bole sy thu knape awak kna msuk wad awal

1y trước

wah aaaminnn moga dipermudahkan sis...twins & mslh bmi

same saya pun 19/6 jugak.. Sy case gdm on ubat.. so, sy kena paksa jugak masuk wad awal pd 38 minggu iaitu ahad ni 4/6.. keesokkan isnin 5/6 kena induce

1y trước

Sama la kita sis😂 induce 5.6

sma due kita sis..19/6.. sy pun kena admit wad 37w isnin ni..sbb baby songsang kena buat ecv☺️ semoga urusan kita dipermudahkn ya☺️🤲

1y trước

sis bersalin kt mna...sma la tarikh kita admit

due kita beza 2 hari je sis . saya 21/6 .semoga sis dipermudahkan segala urusan bersalin

1y trước

Due kita sma sis,sy pun due 21/6 juga tp sy dh selamat bersalin 27/5,alhamdulillah dh xpyh risau klu bersalin lbh due tkut kne bersalin paksa bab sy gdm on diet..

kita sama sis 19/6 ..alhmdulillah check up mcm biasa ..menanti hari jew ni..moga dipermudahkn sis .aamin

sye due 11/6 tapi baby kuar nk kuar awal , 23/5 37 minggu 2 hari beranak normal 🤭

1y trước

@khairin nabilla idrus tk kena sebb berat okey