Pasang surut

Assalamualaikum / salam sejahtera ibu2.. Pernah tak alami masalah pasang surut / hernia pada baby bawah 1 bulan?? Adakah ia bahaya.. Saya masih di wad kecemasan dan masih belum ada khabar dari doktor

1 Trả lời

Hernia selagi mana pusat tu boleh ditekan masuk ke dalam tkde masalah besar. Ni apa yg doktor dok bgtau sy, suruh jangan risau dan tgk je pusat dia tu. Nanti lama-lama elok/masuk kedalam sendiri. Sumber: saya yang dah 2 kali ke emergency utk tgk hernia anak yg makin lama makin bengkak besar

2y trước

Pusat anak sy lama lama makin mengecil alhamdulillah. Mmg betul ckp doktor, biar je dan bagi masa. Akan mengecil sendiri