Sunyi kesepian

Assalamualaikum. Saje nk share. Atau Ade pendapat lain. Baby Saya 5 bulan. Cucu first dlm keluarga saya & keluarga mertua. Saya duduk dgn family mertua dan surirumah. Sejak2 ni dorg lebih kan baby. Saya x kesah. Tp suami pun sama. Balik keje kejap je dgn saya. Baby layan lebih2. Kdg2 kami gadoh. Tp saya perasan saya perlukan perhatian juga. Bila saya ckp camtu,suami kata " saya check hadis/sunnah.ada tak golongan isteri perlukan perhatian?" Sedih nya saya. Kalau dah suami dah balik, mkn terus keluar rumah hisap rokok,main fon. Saya tgu kat bilik sampai 2am. Last2 tertdur. Saya rindu masa berdua. Igt kan bila ada anak bertambah bahagia. Tp sebaliknya. Saya sibukkan diri juga. Siang saya buat part time pelan. Malam saya off. Nak fokus,spend time dgn family. Tp hlsuami boleh pula buka PC main game. #bantusharing

1 Trả lời

Waalaikumussalam wbt Cakap suami habis tu kenapa kawen kalau taknak layan isteri? Cakap suami nanti kena jawab disana sebab abaikan perasaan isteri buat isteri sedih… Doa isteri ni mujarab tau