Terasa Perut Padat

Assalamualaikum sahabat, adakah normal sekiranya perut terasa padat pada awal kehamilan? Bila buka panties semasa di rumah baru rasa selesa.. Kalau time pergi kerja ja mesti rasa padat sangat.. Adakah disebabkan panties?? Sy baru 5 minggu 4 hari.. Belum pergi check doc lg.. Katanya belum nampak kantung..

2 Các câu trả lời

Saya pun rasa macam tu baru juga dalam 4-5 week.. Perut rasa padat lebih2 lagi bila dah minum air.

Ya. Sis beli seluar dlm yg tak ketat. Jika sy letak bawah perut. Tak tutup pusat.

5y trước

OK sis.. Tq ya 😉