keputihan

Assalamualaikum.. nk tye spe penah alami keputihan then doc bg ubat vaginal insert cm dlm gambar..boleh shre x pengalaman korang.. seram plak nk pkai ubat ni..

keputihan
58 Các câu trả lời

saya pernah pakai, suruh husbnd masukkan.. masukkan sebelum tidur.. pantang bersama dng suami 3 hari... time masukkan tu relax kan otot dkat bawah tu.. kalau tak sakit huhuu.. byakan minum air kosong and kurangkan sesangat bnda manis.

Mse mgndug dr pn bg ubt mcm ni..tp sy xgne pn..sy bykkn mnum air msk,pkai pantilner biasa aje..sy jd tkt sbb penh trjd pd sowg akk tmpt kje sy..msukkn ubt ni trus ggur 5m sbb kptihan ny trllu byk

2y trước

saya pernah pakai, then selang bbrp hari, kandungan saya gugur 8weeks..skrg saya pregnant lg 4bln, then ada keputihan lg, saya dpt jgk ubat yg sama, tp saya jd trauma dan takut nk guna sampai menangis saya...bila tngk ubat insert ni saya teringat kndgn saya sblm lg bertambah takut nk gune ...mngkin nk gune cara alami dulu🥺

Nooo! Saya pakai ubat doktor bagi ni.. Tapi mmg tak sesuai dgan sy esok paginya sy keguguran.. Hmm.. Sepatutnya jangan bg ubat tu sbb setengah org tak tahan panas. Kalau kandungan masih awal jangan la ye.. Hmm😭

4y trước

Puan pakai ubat ni masa kandungan minggu ke berapa?

Awal kehamilan Saya pun keluar keputihan... doctor bg ubat insert mcm tu juga... saya pakai tapi lepas dua hari sama je kluar lg... so baik xyah guna ... lg bail minum air kosong je byk2...

Pnah dapat mse keputihan byk...time sebelum tdo tu dh bleh pakai... Pakai time baring... Die mcm pil... Masuk kt bawah... Dh pakai tu klau bleh jgn bgun lah takut ubat tu terkeluar

klu dic bagi tu selmat.. jgn beli online dh.. ni ubat d kawal.. pki 1x je bila kpthn ok doc xkn bgi .. utk repot dri kita doc akn bagi sbb kita dh ckp kita ade kpthan..

Wslm.sy bru dpt td ubt tu.. Tkt la nk pkai.slmt ka..hmm..sy bru 5 bulan..mcda twins..kputihan and air n air kncing ktor😢 rasa cam ngilu lg lpas kna cek n dktor😥

5y trước

Sama situasi kita

Baru je guna smlm... Doc sarankan pakai sblm tido n pasti kn sblm guna tu dh kencing n berak siap2... So lepas pkai tido je trus... Sng je.. Xsakit pn..

Sya pon pernah pakai ubat tu tpi xda bekesan.. Sis cuba berendam d dlm air masin .. Tak pon berendam dalam air suam letak garam selama 5 minit gitu ..

Waalaikumsalam. .sy dh guna ubat ni ..dia cair di dalam ..klau pregnant doc suggest masukkan ubat guna jari ..bahagian yang peluru tu depan ..

5y trước

wc sis 🥰