vaginal tablet

Hi mommy tumpang tanye,sejak bulan lepas keputihan n rasa gatal n kat kk confirm sy ade infection candida ..then doc bagi ubat insert vaginal dh ok tapi lepas seminggu start balik keputihan n gatal2 so arini pegi klinik private doc bagi ubat vaginal tablet ni.. X pegi kk sbb xde transport so baru terpaksa pegi poliklinik.. Soalan sy sape pernah guna table vaginal ni?

vaginal tablet
3 Các câu trả lời

Hai sis..sy dpt ubat yg sama..boleh tahu x sis kena pakai brapa mlm ubat ni..??n ada rasa kurang x lepas insert ubat ni..??sy punya kena pakai 5mlm brturut..dia ada bg skali pncuci x??

5y trước

Sy pon sama sis berturut2 5 hari.. Pas insert ubat mmg dh kurang.. Rasa gatal pon hilang.. Pencuci x bagi just bagi ubat tu je..

Baik gne y doc bg.. Sy cm awk awl2 ngdung kputihan truk.. 2bln sy alami.. Ble xthn sgt sy bgtau doc..n doc bg ubt.. Sy msukn time tido mlm.. Alhmdulillah lpas 2 dh xde kputihan n gtl

5y trước

Masa tu sis brp weeks? Sy skrg 9 weeks

Sblm dpt ubat ni ada bgtau doc tu tak yg u brp weeks?

5y trước

Yup dh bagi tau.. Baru 9 weeks