Bunyi nafas anak

Assalamualaikum nk tnya saya baru first anak ..klau pernafasan ank bunyi mcm kahak tu normal ke?sbb bile sedut kt hidung dia tkde hingus..anak baru 2bulan

2 Các câu trả lời

anak saya pun macamtu sis . kadang ii sampai tk boleh tidur dengan nafas dia kuat sangat bunyi krok krok 🤣 . tapi setahu saya tu normal . kalau kita gi klinik pun dr akan cakap normal . inshaallah takde pape ya sis

2y trước

Alhamdulillah lh klau mcmtu ..terima kasih ye☺️

Sy penah baca itu normal utk budak bawah 6 bulan. sbb saluran nafas dia Masih sempit sbb Masih kecil.

2y trước

Ohh yeke..alhamdulillah lh kalau betul..sbb baru first anak so tk tahu..risau..terima kasih🥰