????

Assalamualaikum... Nk tanye sikit boleh sya da buat tes 2x hasilnya positif... Sya last dtng bulan 25/12/2019 smpai skrng blm dtng lagi... Klw sy mengndung knpe sye x ade alahan mcn muntah.. Yg sya rasa hanya sakit pinggang.. Dan perubahan di bayudara tu saja... Tpi bru ni tekak sakit mcm susah nk nelan mkanan

????
43 Các câu trả lời

Baru lg..kdg alahan ni ikut org jugak..ape pn bter check up dulu

Tahniah..awl ni lg mngkn x de..nnt ada lh tu..tp stgh org x de alahan..

5y trước

Ohh gitu sbb sye blm cek up ke docter lagi

Bersyukur sis kalau takda alahan. Tak semua orang ada alahan

Tahniah...saye pun takde alahan smpai sekrang ..cuma batuk2 ...

5y trước

Gws ye...jngan makan sebarangan ubat tau..kalau skit deman ke pergi klinik dulu ye...jaga kesihatan ..bnyakkan rehat..semoga awk dan kandungan sentiasa dilindungi..

Kena rajin² google pasal pregnant ni . Baru dapat ilmu

Baru lg mmg x rasa pape, line pon kelabu lg, mgkin bru 2-3week

5y trước

Klw sye res yg 2xnya warnah pekat yg line merah tu

Taniah sy last p. 12.12...skrg 9week...alhamdulillah

5y trước

Tahniah tu awak sye blm cek lagi berapa bln nya kndungan

Untung xde alahan. Jgn dimintak. Apa2 pun tahniah.

5y trước

Trima kasih sis

Tak semua orang ada alahan..

Alhamdulillah sis