Sakit kt tempat czer

Assalamualaikum..hi nk tanya normal ke ade rase sakit2 sikit kt tempat czer tu walaupun dah 5 bulan czer?kadang2 rasa mcm mnyucuk2..luka kering elok...cuma kadang2 jela rasa sakit...

3 Các câu trả lời

normal. sis boleh mula buat scar massage untuk bantu healing and elak pembentukan scar tissue yg banyak. selalunya scar tissue tu yg buat sakit.

normal, even da bthun pun kadang akan rasa sakit tambah kalau buat kerja berat. saya baru sthun lebih czer pun jadi juga.

Jgn overwork. Ngilu2 itu normal, fibrin dkt luka dlm tgh nk cantum. Yg luaran mmg dh kering btul, dlm kita x nmpk.