bukak buku pink di Klinik swasta, beranak di hospital kerajaan

Assalamualaikum, nk tanya, kalau Kita bukak buku pink di Klinik swasta, then nk beranak di hospital AMPANG, hospital akn charge harga swasta ke Harga kerajaan ya? Sbb buku pink Kita dr swasta. Thank you #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Các câu trả lời

waalaykumussalam. akan caj harga biasa di hospital kerajaan. cuma kalau surat refer pada doktor pakar je yang dia akan caj harga mahal sikit kalau dapat surat refer dari klinik swasta.

waalaikumsalam. caj harga hospital je sis. sy pun tahun lepas buka buku pink d swasta dan bersalin dekat hosp ampang.

wsalam .rsnya akan cas pd hrga hsptl kerajaan dan ikut kelas wad yg kita admit ketika itu