mom

Assalamualaikum nak tnye..kalau sebulan mmngg perut besar ye ke isi perut kite tebal??...orngg smpai tgurr kndungan dah mcm 3 bulan huhuhu..

10 Các câu trả lời

mcm sy jgk sis..preg no.3 ni 2bln da nmpk..scan mse 4bln,doc ckp rahim sy bsr..sbb 2 bby bump bsr..tp xde mslh ape pn,bby pn xde la bsr sgt..mse 6bln pn rmai igt sy tgh tgu ari..skrg 7bln,prt mmg bsr n bulat..due bln 3 nnt,doakn sy dprmudahkn brsalin..

5y trước

Yee lahh....ornag dok mngataaa perut besaar..huhuhu..xpe lahh....mudah mudahann awak dipermudhkan berslin nntt ye😊

walaikumsalam ... tkpelaa nmpk baby bump besar pun anugerah juga tu hehehe saya anak first besar mcm anak kembar jee gaya perut 😂 g mana2 mesti org ckp kembar ke 🤭 mengndung anak no2 dan no3 kecik sgt smpai nk bersalin da overdue pun org ckp mcm 6bulan je perut

5y trước

Sayaaa bru anak first.hehhee..itu lah kan

4mnggu tu bukan perut besar sis. Tpi sbb kita kembung perut + lemak hihi. Slalu awal2 pregnant mmg perut rse kembung penuh semacam. Da lama2 nnt ok la tak nmpak besar sngat da melainkan baby bump.

5y trước

Saya pun sama. Rasa sendat je perut, kembung😂 alhamdulillah dah lepas 3 bulan rasa normal blk

Wslm sis... laaaaa biar kn je la yg bsuara tuh, dah nama pn kta preggy klu x morning sickness msti la selera mkn up fly high gitewwww 🤭 tp kena kawal mkn jg ya nt kna minum air gula plaaa 😅

5y trước

Hahahaha tu lhhh seleranye.

Mcm sy jg.. Sy plk Msa kndungan bru 3bulan tp sllu ad jk yg tgur katanye knpa nmpak mcm dah nk brnk.. .. Lah sy jwp jk mklum la.. Perut sy ni brlemak.. 😂

5y trước

Tu la😂

Sy 6 bulan pon mcm perut org nk beranak dah. Perut besar pon susah naw nk dpt duduk dlm mrt/lrt..😬

Rezeki memasing tgk mua bellaz pun ckp 2bulan tapi perut pun dh nampak

Sama lah mcm saya sis ..perut besa 😊

Sama mcm sy, baru 6weeks dah kena pakai seluar pregnant.

5y trước

Saya sluar dalm lagiii x muat dh.😢

Lemak lebih tu sis

5y trước

Mcm saya size ok2 j.. tapi Tang perut mmg tx boleh belah.. baru berapa bln dah nmpk buncit ye.. n dah 35w lg la.. padat rasaye