Ketulan semasa 'period'

assalamualaikum...nak tye..ade sesapa penah kena cmni tak..sye lewat sebulan..pnh test upt tapi negetif..dah 3 ari kuar period tpi mlm tdi kuar cmtu..dh cube tekan tpi dia cm kenyal..nk kate darah beku tpi cm lain..#pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

Ketulan semasa 'period'
7 Các câu trả lời

Klu gugur, upt akn positive jgak.. klu negative, mknanye bkn gugur.. mgkin sbb da delay period sbulan, jd darah period mgkin pekat sket mcm bketul2 mcm tu.. Klu nk lebih kpastian, bley ke klink..

10mo trước

tulah...nti sye tgk cmne.sbb skang tgh trauma nk jumpe doc hehe

Waalaikumsalam. My mom pernah kena macam ni. Bila refer O&G, fibroid detected. If you have doubt, pergi klinik and show this to doctor ya.

10mo trước

tq share tau sis...

2 last week bru buat scan kat o&g ...doc cakap clear tkde fibroid or cyst..😢

Bawak sample ni kemana2 klinik atau hospital . Nanti o&g akan bg tau tu ketulan apa .

10mo trước

sye trauma nk jumpe doc hahhha sbb aritu bru buat cek up

Kena check upt sis. Period pun kadang ada ketul2 camni

10mo trước

nti sye try dlu lah test upt...

cba ke klinik

10mo trước

nti sye usahkan utk pegi...tq sis

cek upt

10mo trước

wlupon tgh period bleh ke cek upt sis