Bersalin

Assalamualaikum nak tnya..bersalin kat swasta okay tak?maklum la ank first ? jgn kecam..sy hnya brtanya..

2 Các câu trả lời

okay. Service selesa lah. Sy baru lepas bersalin juga dekat gleanegles. Rm17k mak dan baby. Mak c-sec dan baby masuk NICU 2 hari sbb premature. Total stay spital 5 hari 4 malam. Alhamdulillah

5y trước

Dengan dr mana ya puan ? Saya tengah survey glen jugak

okey je brsalin kt swasta, nk selesa kan...klu mampu pegi je...hehe...tp kdg2 ade jugak kes klu ade masalah, dorg refer kerajaan jugak..erm..