Takut dan nak tahu

Assalamualaikum .. nak tnya , Normal ke 8 minggu ada keluar darah??

8 Các câu trả lời

Alhamdullillah.. Masa tu takut sebb baru jer ingat baru lepas angkat benda berat 🤭 skrg ni, syukur ok takda apa yg buruk berlaku.. Mntak dipermudahkan sehingga urusan bersalin.. Hihi..

sis pergi klinik ya. kalau darahnya banyak + sakit perut yg teramat biasanya doc akan suruh pergi hospital bahagian kecemasan terus. apa2 pun consult dgn doc ya. semoga dipermudahkan..

Normal, boleh baca sini https://my.theasianparent.com/pendarahan-semasa-mengandung tapi kalau awak risau, jumpa lah doctor

Wsalam . Bleeding byk ke ? Kalau byk mcm period plus sakit mcm senguggut better pegi hosp terus .

x normal sis keluar darah masa preggy

pegi klinik. tk normal sis

Please go to the clinic.

better jumpa doktor