Dah masuk laluan #36weeks

Assalamualaikum . Nak tanye siapa sini ada pengalaman, nurse cek dah masuk laluan,36 weeks,biasa berapa lama nak tunggu pembukaan terbuka?

3 Các câu trả lời

bby sy masuk laluan 36w. tapi udahnya 41w baru keluar. bgantung pd kerajinan ibu utk bgerak aktif.

9mo trước

sy dari 2 trimester dah start aktif,tiap minggu 2 3 kali berjalan satu tasik sambil berlari manja,naik turun tangga. semoga dipermudahkan untuk puan jugak. aamiin3 ❤️

Macam mana nurse check da buka laluan ya? Ada masukkan apa apa alat kat vagina ke

9mo trước

aah betul saya baru kena kelmarin , first time kena mulut itik tu auto terangkat bontot peritttt betulll 😵‍💫

36 weeks boleh dh start buat senaman butterfly slow2. jln mudah buka .

9mo trước

aamiin3 ya rabb 🤲🏻🥰