Assalamualaikum

Assalamualaikum nak tanye.. Boleh ke tak kita pakai baby powder kt baby ek? Ada org cakap tak leh pakai bedak kat baby.

1 Trả lời

Tak elok juga . Tapi saya tak ingat apa orang cakap hari tu . Tak payah letak apa apa pun tak pe . Saya letak minyak kayu putih atau baby cream joielle kalau kulit dia gatal atau kering

5y trước

Saya tak tahu tapi saya memang tak guna . Lagi pun anak saya perempuan so memang tak guna lagi lagi kat private part