ibu hamil kemas rumah

Assalamualaikum, nak tanya.. saya pregnant 35 minggu.. rumah belum habis kemas.. nak tanya, takpe je ke kalau saya kemas rumah? dengar bagus banyak gerak waktu dah hujung trimister ke-3 kan.. saya kemas rumah, sebab suami kerja.. tunggu cuti baru suami boleh tolong kemas sekali.. saya tak tenang tengok rumah belum kemas.. lagipun, sementara belum ada rasa sakit2 ni, nak settle kan rumah.. pendapat ibu2 macam mana ya? boleh je kan kemas rumah, cuci tandas semua tu? haha tqq

11 Các câu trả lời

Sy dh 38w pun menonggeng basuh bilik air wak. Kalau tak sakit ok je.